Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Το Λάθος..

Ο Λ. Κύρκος στα σημερινά ΝΕΑ:

"Κατά τη γνώμη μου και σ΄ ό,τι με αφορά, θεωρώ ότι η παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο το 1989 ήταν ΤΟ λάθος της ζωής μου. Είχα πολλούς λόγους να αντιταχθώ. Δεν αντιτάχθηκα. Την παραπομπή του την ψήφισε ολόκληρη η διοικούσα επιτροπή και η Κεντρική μας Επιτροπή, και εγώ δεν αντιτάχθηκα."
20 χρόνια μετά, το ΠΑΣΟΚ κυβερνά τον τόπο σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Ο Λ. Κύρκος κάνει αυτοκριτική, ο ΣΥΝ του 89 δεν υπάρχει, και ότι έχει απομείνει πλακώνεται με το ΣΥΡΙΖΑ, ο Κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται να διαλύσει το άλλο μαγαζί.
Όλα εδώ πληρώνονται!!

4 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Εδώ ο κύριος Κύρκος, μας θεωρεί αμνήμονες και πάει να μας κοροϊδέψει!
Είναι ψέμα αυτό που λέει πως απλώς "δεν αντιτάχθηκε"!
Στην πραγματικότητα πάλαιψε με λύσα για την παραπομπή του Αντρέα!
και τώρα προσπαθεί να τα ωραιοποιήσει!

Αν ήθελε να αποκαταστήσει την αξιοπρέπειά του, έστω και εκ των υστέρων, έπρεπε να πει όλη την αλήθεια κι όχι να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω απ' την "ομοφωνία της Κεντρικής Επιτροπής"...

aKanonisti είπε...

Δεν γαμιέται ο κωλόγερος???
Μας πήρε τα γαμω-νιάτα...
θα μας πάρει και τα στερνά???

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Η Ανανεωτική Αριστερά πρέπει να απαλλαγεί τόσο απ' τα "γεροντοφρικιά" όσο κι απ' τη γνωστή "τσογλανοπαρέα" που την ελέγχει αυτή τη στιγμή...

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Άσκαρ,
Κι' εγώ αυτά τα κροκοδύλεια δεν τα πολυπάω. Το ζήτημα είναι ότι τα λάθη επαναλαμβάνονται, από άλλα πρόσωπα, ίσως είναι ζήτημα συλλογικού DNA, που δεν αλλάζει εύκολα.

Ακανόνιστη,
Τότε ο Κύρκος, τώρα ο Αλαβάνος. Αυτό πιστεύω..