Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Γράμμα σε έναν κακομαθημένο δολοφόνο - Άνευ λοιπόν σχολίων..

Από τον Κ. Βαξεβάνη - Άνευ λοιπόν σχολίων..Πανδωρικώς
10/28/2009
Γράμμα σε έναν κακομαθημένο δολοφόνο
Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης
Τώρα που γκρεμίσατε το σύστημα μπορείτε να είσαστε ήσυχοι. Δεν θα παράγει άλλους δειλούς όπως εσείς. Δεν ξέρω πού πάτε; Πού θέλετε να πάτε. Ξέρω όμως από πού έρχεστε. Ξέρω τι έθρεψε τη βία σας. Δεν είναι κανένα σύστημα. Δεν είναι οι μπάτσοι. Δεν είναι οι ρουφιάνοι. Είναι ο εαυτός σας. Βολεμένος στην άνεση της χαζοεπαναστατικής ρητορείας, που ζητά απλώς μια περιπέτεια για να δικαιώνεται. Αρνούμαι να σας κρίνω με όρους ιδεολογίας. Και σίγουρα επανάστασης. Μόνο με ψυχολογικούς. Και μπορώ να κατανοήσω μόνο, εκείνο το σκοτεινό έρεβος που υπάρχει μέσα σας. Γιατί δεν γίνατε αυτό που ήθελε η μαμά, και πρέπει να πληρώσει η κοινωνία.

Τι σχέση έχετε με ιδεολογία; Μόνο μία. Είναι η κουβέρτα, ο μπερντές για να κρύβετε πόσο κακομαθημένοι είσαστε. Κομπλεξικοί, εκδικητικοί,δειλοί ξεκομμένοι από ό,τι παράγει η κοινωνία και ό,τι έχει ανάγκη για να αλλάξει. Αμφιβάλω αν έχετε κάνει ένα μεροκάματο στη ζωή σας. Αν πονέσατε ποτέ με τον πόνο της ανάγκης, και όχι του εγωισμού σας. Αν πεινάσατε. Αν καταλάβατε πως η ζωή γύρω ,δεν είναι το reality της βεντέτας με τους μπάτσους . Αμφιβάλω αν σηκωθήκατε ποτέ 7 η ώρα το πρωί για να πάτε στη δουλειά σας.

Αμφιβάλω αν ξέρετε τι θέλετε. Αν είχατε στόχο, όραμα, αγάπη για κάτι. Δεν μισείτε τους μπάτσους. Δεν μισείτε τον 20 χρονο που πυροβολήσατε. Μισείτε τους πάντες γιατί όχι μόνο δεν σας μοιάζουν, αλλά είναι εκεί για να σας θυμίζουν πως αποτύχατε σε όλα. Πως είσαστε κοινοί ληστές, ποινικοί, εραστές της επανάστασης του αντιβιοτικού. Τρεις ημερεισίως μετά το φαγητό. Όταν η γκόμενά σας έχει βγει με τις φίλες σας και εσείς πλήξετε. Επαναστάτες του play station. Μισείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Μισείτε και αγαπάτε με σφαίρες. Είσαστε τραγικοί…

4 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Στα προβοκατόρικα τσογλάνια... ούτε σάλιο για το γραμματόσημο δεν αξίζει....
Πόσο μάλλον τόσος κόπος...να πληκτρολογίσεις ένα γράμμα....

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Παραδόξως, θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα!

Σημειωτέον, ότι τα τσογλανάκια δεν έχουν πάει ούτε καν στρατό!
Δεν ήξεραν καν πώς να κρατάν το καλάσνικωφ, τους κλώτσαγε το όπλο, κι ευτυχώς... γιατί θα είχαμε πολλούς νεκρούς!

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Όπως έγραψε ένας μπλόγκερ:
Οι επαναστάτες έχουν αρχές,
οι αλητήριοι έχουν τέλος!

Ελπίζω σύντομα!

Σπίθας είπε...

Χαρακτηρίζονται από μίσος και φθόνο, τουλάχιστον.