Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

Επιτέλους Τέλος..

Το ιερατείο των διαπλεκομένων συμφερόντων βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Όπως έχουμε ξαναπεί, προκήρυξαν βιαστικά τις εκλογές για να κόψουν την ορμή του ΓΑΠ, τον οποίον, απ' ότι φαίνεται δε μπορούν να κουμαντάρουν. Ποντάρουν σε οριακή αυτοδυναμία που θα καταστίσει τον ΓΑΠ, ευάλωτο. Ο ΓΑΠ με τη χθεσινή του κίνηση, έδειξε ότι δεν παίζει με σημαδεμένα χαρτιά. Στους διαδρόμους των Μεγάλων καναλιών και εφημερίδων "έχουν κατεβάσει πλερέζες".
Τέλος εποχής λοιπόν για τον ελληνικό καπιταλισμό όπως τον ξέραμε. Η στάση του Παπανδρέου έναντι του Σημίτη, αλλά και οι νουθεσίες του περί "κουστουμιών", έχουν πολλούς αποδέκτες, κυρίως αυτούς των μεγάλων "ομίλων", που προσπαθούν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την επόμενη μέρα, βάζοντας άνθρωπούς τους στα καίρια πόστα της κυβέρνησης και των Τραπεζών - ΔΕΚΟ. Ο Σημίτης και η υστερόβουλη στάση του, συμβολίζει ακριβώς αυτή την "εκλεκτική" σχέση εξουσίας και μεγάλων παικτών..
Από απόψε - στη ΔΕΘ - ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του..
Τα υπόλοιπα από αύριο.

5 σχόλια:

Skouliki είπε...

ανατροπες ..αντε να δουμε που θα καταληξει το ολο θεμα

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ο Σημίτης ήθελε να γίνει "ο Σουφλιάς του ΠΑΣΟΚ"!
Δεν κατάλαβε όμως πως ο Γιώργος δεν είναι Μπουχέσας!

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Ο ΓΑΠ ήταν μεγάλη απογοήτευσή. Όταν ήταν ένας δελφίνος είχε πολύ καλές θέσεις αλλά όταν έγινε πρόεδρος του "οικογενειακού" κόμματος αντιγράφει τον πατέρα του και δεν του βγαίνει. Μάλλον δεν θα είναι περισσότερο ανίκανος από τον Καραμανλή.

Ο τρόπος που φέρθηκε στον κύριο Σημίτη ήταν τραγικός...

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Σήμερα έχουμε συνέχεια. "Εκλεκτοί" αρθρογράφοι των νταβατζήδων συνέχισαν να βγάζουν ξινίλα, αλλά από ηττοπαθή βάση, το πήραν απόφαση φαίνεται. Ντερμπεντέρης, Άλεξ Παπαχελάς και Τεγόπουλος στο editorial.

Και βέβαια το κερασάκι: "η σιωπή των χοντρών.."

Ιωάννη μου, επιμένεις με φανατισμό και παρωπίδες. Τι έπρεπε να κάνει ο Παπανδρέου; Να παραδώσει το ψηφοδέλτιο επικρατείας στον κ. Σημίτη και την επερχόμενη διακυβέρνηση στους νταβατζήδες; Που το βρήκατε γραμμένο; Ο Σημίτης είχε όλες τις δυνατότητες να είναι στα ψηφοδέλτια σε τιμητικές θέσεις. Επέλεξε να θέσει υπό κηδεμονία τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, και το ίδιο το κόμμα. Είναι θεσμική αυτή η συμπεριφορά;

sa είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優