Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Ανασχηματισμός



Η Νέα Κυβέρνηση είναι γεγονός. Ανασχηματισμένη, πιο δυναμική, πιο νέα από ποτέ. Αποφασισμένη επιτέλους να ικανοποιήσει τη λαική εντολή.

Φόρεσε τα χαϊμαλιά και βγήκε στο σεργιάνι.

9 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αν δούμε και τον Αλογοσκούφη Υπουργό Άμυνας... θα τα 'χουμε δει όλα!

gregory είπε...

ορεινε ...η μαιμου γινετε πιο μαιμου?δεν γινετε...
καπου διαβασα...ο κωστας ο φλου...
ωρε αυτος εκαικε μονος του...

Skouliki είπε...

καλη χρονιαααααααααααααααααααααα

μην ξεχνας να χαμογελαςςςς

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Γκρέγκορυ η μαιμού μαιμού είναι πάντα, αλλά αν δούμε πχ τον Αλογοσκούφη Υπουργό Άμυνας ή Πολιτισμού, τότε η Μαιμού θα βάλει και κραγιόν, θα φορέσει χαιμαλιά και νάιλον κάλτσες!

Σκουλικάκι, καλή χρονιά! Με την επανεμφάνισή σου, αρχίζω να χαμογελώ και πάλι!!!!

gregory είπε...

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον νεαρό αστυνομικό, Διαμαντή Μαντζούνη, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα κατά την διάρκεια της επίθεσης και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Η σημερινή, δεύτερη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επίθεση εναντίον αστυνομικών, εγείρει πολλά και σοβαρότατα ερωτήματα σχετικά με την φύση των επιθέσεων αυτών και καθιστά απολύτως αναγκαία την ταχύτατη και σε βάθος διερεύνησή τους, καθώς βρισκόμαστε ενώπιον νέων και πρωτοφανών για την Ελλάδα δεδομένων, που απαιτούν σαφείς και χωρίς σκιές απαντήσεις.

Οι Έλληνες πολίτες, ιδιαιτέρως μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, βιώνουν ένα κλίμα εντεινόμενης ανασφάλειας. Αισθάνονται απροστάτευτοι και βλέπουν, πέραν της κρίσης που πλήττει το βιοτικό επίπεδο των ιδίων και των οικογενειών τους και καθιστά αβέβαιο το μέλλον τους, ότι η καθημερινότητά τους έχει μεταβληθεί σε ένα πεδίο εντάσεων, οξύτητας και διχασμών.

Παράλληλα, ανασφαλείς αισθάνονται και οι αστυνομικοί, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά την απουσία ηγεσίας, φυσικής και πολιτικής, καθώς η βούλησή της εξαντλείται στην έκφραση αόριστων φραστικών πολιτικών σχημάτων, που δεν διαμορφώνουν περιβάλλον ικανό να δώσει την δυνατότητα στην Ελληνική Αστυνομία να φέρει σε πέρας το έργο της.

Οι ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης για τα φαινόμενα διάλυσης που επικρατούν και στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς και για την γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους δρόμους των ελληνικών πόλεων και συνεχίστηκε ακόμη και την περίοδο των εορτών, είναι προφανείς. δηλωση πασοκ

spyros1000 είπε...

xa xa,to pithikaki paei gia to yp.eksoterikon?????



xa xa xa

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Φίλοι, Φίλες,

Τα πράγματα ξεφεύγουν μέρα με τη μέρα. Βρωμάει μπαρούτι. Και οι χοντρόπετσοι ανασχηματίζονται..

Σπύρος είπε...

Ο πρωθυπουργός είναι ακόμα στη θέση του,οπότε,
δεν υπάρχει ουδεμία αλλαγή!
Οι νέοι υπουργοί-μαιμουδάκια,
θα φάνε κι αυτοί την μπανάνα τους...

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優