Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

να και κάτι σοβαρό..

Στο σημερινό "Βήμα της Κυριακής", υπάρχει μια αξιοσημείωτη συνέντευξη του Αλ. Παπαδόπουλου. Σημειώνω ιδιαίτερα την άποψή του περί αποκέντρωσης και μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης που αν υλοποιηθεί θα αναγεννήσει πραγματικά τη χώρα, τόσο την πολύπαθη Αθήνα, που οι νταβατζήδες επιβαρύνουν συνέχεια, όσο και την παραμελημένη και παρακμιακή επαρχία.
Εγώ μάλιστα θα πρότεινα μεταφορά και άλλων κρίσιμων κέντρων εξουσίας ή οικονομικής δραστηριότητας, "εκτός των τειχών", όπως το Χρηματιστήριο και την Τράπεζα της Ελλάδος, κατά το Γερμανικό πρότυπο.
Η επόμενη μέρα, που ανήκει βέβαια στο ΠΑΣΟΚ, είναι γεμάτη προβλήματα και προκλήσεις. Απαιτείται πια, χάραξη μιας άλλης στρατηγικής ανάπτυξης του τόπου. Δεν υπάρχουν περιθώρια επιβίωσης με τον τρόπο που ξέραμε..
Εάν η πρώτη περίοδος ΠΑΣΟΚ, αποκατάστησε οριστικά και σφράγισε τη δημοκρατική ομαλότητα και την εθνική συμφιλίωση και έβγαλε τη φτωχολογιά στο προσκήνιο, η δεύτερη περίοδος, οφείλει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας υγιούς και διατηρίσιμης οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=268428&dt=17/05/2009

4 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Το ΠΑΣΟΚ έχει αρκετά στελέχη έμπειρα, ηθικά, με γνώση και όρεξη να προσφέρουν!
Δεν ζούμε, ασφαλώς, στην εποχή των μεγάλων οραμάτων, αλλά, μήπως και η αποτελεσματικότητα δεν ήταν πάντα ένα μεγάλο ζητούμενο;
Πιστεύω πως σε αυτή, την τρίτη περίοδο του ΠΑΣΟΚ, θα γίνει περισσότερο ουσιαστική δουλειά, γιατί οι συνθήκες έχουν ωριμάσει, η εκλογική βάση του κόμματος είναι πιο ρεαλιστική και η ηγεσία πιο ανοιχτόμυαλη και ακομλεξάριστη!

gregory είπε...

ΟΡΕΙΝΕ ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ....ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΤΑ ΠΙΣΩΓΗΡΗΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ
Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

ΟΙ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΟΙ ΤΕΛΟΣ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΗΡΘΕ...

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Θα απαιτηθούν ριζοσπαστικές πολιτικές και ρήξεις..

sa είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優