Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Οι Κάφροι της ενημέρωσης




Μέσα στο γενικό χαμό, θα ήθελα να σχολιάσουμε λίγο τη λεγόμενη ενημέρωση από τους λεγόμενους δημοσιογράφους των λεγόμενων ΜΜΕ. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για κουκουλοφόρους και γνωστούς άγνωστους. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει εδώ και καιρό ένα βουβό και υπόκωφο κίνημα διαμαρτυρίας και εξέγερσης των νέων, το οποίο πια έγινε βροντερό και "φωτεινό".
Ποια Ελλάδα καίγεται φίλοι μου;
  • Η Ελλάδα της "κάλπικης" Οικονομίας
  • Η Ελλάδα της προσβολής του πολιτισμού, της κουλτούρας μας.
  • Η Ελλάδα της εκμετάλλευσης των νέων ανθρώπων, της εντατικής και απάνθρωπης παιδείας, της κακής και αβέβαιης εργασίας, της διαλυμένης οικογένειας
  • Η Ελλάδα της κακογουστιάς, του καταναλωτισμού, της καταστροφής του περιβάλλοντος, του τσιμέντου και των εργολάβων
  • Η Ελλάδα των νεοπλούτων, της πρόκλησης
  • Η Ελλάδα της νεοδημοκρατικής απάτης, του πρωθυπουργού "μαριονέτα"
  • Η Ελλάδα , η Ελλάδα, η Ελλάδα

Επιμένουν κάποιοι να συσκοτίζουν, να τα αποδίδουν όλα στα κωλόπαιδα και στους αλήτες. Αυτοί είναι οι πραγματικοί κουκουλοφόροι. Να μας πουν σε ποια payrols είναι γραμμένοι, από που τα παίρνουν και τι παιχνίδια παίζουν κατά καιρούς. Ο κόσμος έχει ανάγκη από πραγματική ενημέρωση, από βαθιά ανάλυση και βέβαια από πολιτικές λύσεις. Και αυτό βέβαια δε μπορεί να προκύψει από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους των media, ούτε από τα αφεντικά τους, τους γνωστούς νταβατζήδες της Οικονομίας, της κοινωνίας, της νεολαίας και της πατρίδας.

Τώρα ακούω για πλιάτσικο στα Μέσα. Ας μην μας σοκάρει το πλιάτσικο. Πλιάτσικο γίνεται καθημερινά στις τσέπες μας, από τους εμπόρους της υγείας και της παιδείας, από τους νταβατζήδες των ευρωπαικών κονδυλίων, από τους μεγαλοεργοδότες, από τα golden boys, από τους φορατζήδες του Αλογοσκούφη και από τους φοροφυγάδες των off shore. Α, Ξέχασα και τους μοναχούς του Βατοπεδίου!

Ιδιαίτερα θα ήθελα να σταθώ στην πρώτη φωτογραφία. Ο κουκουλοφόρος είναι ο σοσιαλιστής αγωνιστής, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Καράς, πάντα μπροστά σε κάθε πολιτικό και κοινωνικό αγώνα!

4 σχόλια:

gregory είπε...

εμπρος στο δρομο του σι εν νεν.με τον ζωντανω πολεμο....
ετσι και αυτοι τωρα τα ισοπεδωνουν ολα...χωρις πολιτικη αναλυση..θελουν να τα ελενχουν ολα...
δεν ειναι τυχαιο που ο γιωργης δεν λεει ναι στον λαμπρακη...
τα νεα το 67 δεν υποστηριζαν το ΦΥ.ΔΗ.Κ. του μητσοτακη...

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Ο λαός Γρηγόρη, πήγε να κάψει το Συγκρότημα το 65. Αυτό ίσως το θυμούνται.. Βλέπω ότι αρχίζουν και το στρίβουν, υποστηρίζουν τα παιδιά, οι αναφορές σε κουκουλοφόρους είναι πιο "στρογγυλεμένες". Τα παιδιά νικάνε! Κάνω αμέσως ανάλυση σε νέο πόστ.

Ανώνυμος είπε...

απο κρητική μαντινάδα:
"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ

ΔΕ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ.

ΟΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΤΗ ΚΑΜΑΝΕ

ΑΘΑΝΑΤΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ!!!!!!!"

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Ζωή, για να φτάσεις και να μείνεις ψηλά, θέλει κουζουλάδα! Οι νυκοκυραίοι κάθουνται στα χειμαδιά!